Adgangskontrol

Hvorfor adgangskontrol?

Listen af grunde til at et adgangssystem er fordelagtigt for din virksomhed er lang, men en af de åbenlyse grunde er muligheden for at have fuld kontrol over, hvem der færdes hvor i virksomheden.

Med adgangskontrol kan du styre hvilke medarbejdere, der skal have hvilke rettigheder. Det betyder, at du kan give bestemte medarbejdere adgange til nogle dele af virksomheden og andre til andre områder. Du kan styre sikkerhedsniveauet og bestemme hvordan adgangen til lokalerne skal foregå, her kan adgangskort suppleres med pinkode.

Moderne adgangskontrol systemer kan i dag være meget mere end et sikkerhedsværktøj. I dag kan disse løsninger tilpasses så det også er muligt at styre elevatorer, alarmer, belysning, mødebooking og meget mere.

De moderne systemer er brugervenlige og kan styres fra mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Fleksibelt og tidsbesparende

I dag er adgangskontrol ikke forbeholdt store koncerner. I takt med der er kommet produkter i alle prisklasser, har flere mindre firmaer og sågar private fået installeret adgangskontrol. Med adgangskontrol er der fokus på sikkerhed og fleksibilitet, bl.a. i forbindelse med forsvundne nøgle og fratrådte medarbejdere, hvor det er nemt at suspendere den forsvundne nøgle og oprette en ny.

Tidsregistrering med adgangskontrol

For virksomheder med mange ansatte, hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en tidskrævende og omkostningstung opgave.

Med adgangskontrol gøres tidsregistrering nemt og effektivt. Når dine medarbejderne møder ind, indtaster de en selvvalgt kode og angiver, at de er mødt ind. Samme manøvre foretages, når de tager hjem. På den måde registreres det helt nøjagtige timeantal, og den helt rigtige løn beregnes herfra.

SEND EN BESKED OG VI RINGER HURTIGT TIL DIG

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.