Adgangskontrol

Hvorfor adgangskontrol?

Listen af grunde til at et adgangssystem er fordelagtigt for din virksomhed er lang, men en af de åbenlyse grunde er muligheden for at have fuld kontrol over, hvem der færdes i virksomheden – og hvor.

Med adgangskontrol kan du styre hvilke medarbejdere, der skal have hvilke rettigheder. Det betyder, at du kan give bestemte medarbejdere adgange til nogle dele af virksomheden og andre til andre områder. Du kan styre sikkerhedsniveauet og bestemme hvordan adgangen til lokalerne skal foregå, her kan adgangskort suppleres med pinkode.

Uanede muligheder med adgangskontrol

Moderne systemer kan i dag være meget mere end et sikkerhedsværktøj. I dag kan disse løsninger tilpasses så det også er muligt at styre elevatorer, alarmer, belysning, mødebooking ligesom adgangskontrol med fordel kan kombineres med andre sikringsløsninger som fx videoovervågning

De moderne systemer er brugervenlige og kan styres fra mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Fleksibelt og tidsbesparende

I dag er adgangskontrol ikke forbeholdt store koncerner. I takt med der er kommet produkter i alle prisklasser, har flere mindre firmaer og sågar private fået det installeret. Med denne type sikring er der fokus på sikkerhed og fleksibilitet, bl.a. i forbindelse med forsvundne nøgler og fratrådte medarbejdere, idet det er nemt at suspendere den forsvundne nøgle og oprette en ny.

Tidsregistrering med adgangskontrol

For virksomheder med mange ansatte, hvor bemandingsbehovet og ansættelsesvilkårene varierer, kan lønberegning og vagtplanlægning være en tidskrævende og omkostningstung opgave.

Med adgangskontrol gøres tidsregistrering nemt og effektivt. Når dine medarbejderne møder ind, indtaster de en selvvalgt kode og angiver, at de er mødt ind. Samme manøvre foretages, når de tager hjem. På den måde registreres det helt nøjagtige timeantal, og den helt rigtige løn beregnes herfra.

Tilpassede løsninger

Hos De Blå Låsesmede har vi mange års erfaring indenfor adgangskontrol, og vi kan sammensætte tilpassede løsninger, der passer præcis til det konkrete behov. Vi rådgiver grundigt i de forskellige muligheder, så vi er sikre på, at den valgte adgangskontrol, lever fuldstændig op til forventningerne og er fremtidssikret, så den har en lang levetid.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om adgangskontrol eller vil have en snak med en sikringstekniker, så kontakt os på 7026 2266, vi sidder klar til at rådgive dig. Du kan også sende os en mail her.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.