Omkodning

Omkodning af lås

Med en omkodning af dine låse sikrer du, at alle tidligere fabrikerede nøgler, der måtte være i omløb, bliver uanvendelige. Derfor kan du med omkodning af dine låse forhindre personer, der tidligere har haft adgang til dit hjem, I at kunne låse sig ind igen.

Teknisk foregår omkodning af låse ved, at man udskifter stifterne inde i selve låsecylinderen med nye stifter, der har andre faconer og længder. Det er stifternes udformning, der afgør, om en nøgle passer til en lås eller ej.

Når man udskifter stifterne, gøres alle tidligere nøgler derfor ubrugelige, samtidig med der er mulighed for at udskære nye nøgler, der passer til de nye stifter.

Omkodning af låse kræver præcision og erfaring, så vi anbefaler at dette arbejde udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk.

Stjålne eller tabte nøgler

Hvis du har fået stjålet eller har tabt dine nøgler, anbefaler vi altid en omkodning af dine låse. Det vil som regel være umuligt at finde ud af, hvor nøglerne er havnet og om finderen, hvis muligt, vil bruge dem uhensigtsmæssigt. I stedet for at skulle bekymre dig om risikoen for indbrud af en person, der er i besiddelse af en nøgle, er det langt mere tilrådeligt at sikre dig selv ved øjeblikkeligt at få omkodet dine låse. På denne måde gøres bortkomne nøgler ubrugelige.

Når du flytter ind

Når du flytter ind i en ny bolig, hvor der ikke er nogen central nøgleadministrator, kan du reelt set ikke vide hvor mange nøgler, der er i omløb eller hvem, der er i besiddelse af en kopi.

Derfor er det eneste rigtige altid at få omkodet din nøgle til boligen, umiddelbart efter du flytter ind. Du vil herefter kunne sove trygt om natten uden at skulle bekymre dig om, om din nøgle er faldet i de forkerte hænder, og du kan selv styre, hvem du synes skal tildeles adgang til dit hjem.

Kontakt os

Har du brug for at få omkodet din lås, rykker vi hurtigt ud. Kontakt os på 70 26 22 66 eller send os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.