Omkodning

Omkodning af lås.

Omkodning af dine låse gør eksisterende nøgler uanvendelige. Teknisk foregår omkodning af låse ved, at man udskifter stifterne inde i selve låsecylinderen med nye stifter i anden facon og længde. Stifternes udformning afgør, hvorvidt en nøgle passer til en lås eller ej.

Når man udskifter stifterne, gøres nøglerne derfor ubrugelige, og der er mulighed for at udskære nye nøgler, der passer til de nye stifter. Omkodning af låse kræver præcision og erfaring, så vi anbefaler at dette arbejde udelukkende udføres af uddannede og kompetente fagfolk.

Stjålne eller tabte nøgler.

Hvis du har fået stjålet eller har tabt dine nøgler anbefaler vi altid omkodning af dine låse. Det vil som regel være umuligt at finde ud af, hvor nøglerne er havnet, og om finderen, hvis muligt, vil bruge dem uhensigtsmæssigt. I stedet for at skulle bekymringe dig om risiko for indbrud, er det langt mere tilrådeligt at sikre dig selv ved øjeblikkeligt at få omkodet dine låse. På denne måde gøres bortkomne nøgler ubrugelige.

Når du flytter.

Når du flytter ind i en ny bolig, hvor der ikke er nogen central nøgleadministrator, kan du reelt set ikke vide, hvor mange nøgler, der er i omløb, og hvem der er i besiddelse af en kopi.

Derfor er det eneste rigtige altid at få omkodet din nøgle til boligen, umiddelbart efter du flytter ind. Du vil herefter kunne sove trygt om natten, uden at skulle bekymre dig om, om din nøgle er faldet i de forkerte hænder, og du kan selv styre, hvem du synes, skal tildeles adgang til dit hjem.

SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.