Erhverv

Skræddersyede løsninger til erhverv

Erhverv er ofte attraktive mål for indbrudstyve på grund af let omsætteligt IT-udstyr og værdifuldt elektronik. Derudover øges risikoen for tyveri, idet tyven eller industrispionen ofte kan færdes uantastet i større virksomheder med en del trafik. Hos De Blå Låsesmede har vi mange års erfaring. Vi er specialister i effektiv tyverisikring af både små og større virksomheder. Og vi kan skræddersy den helt rigtige løsning til jeres ønsker og budget.

Lokale virksomheder og detailforretninger

Mindre virksomheder er ekstra sårbare overfor indbrud og tyveri, idet deres eksistensgrundlag ofte er funderet i én lokalitet. Er virksomheden udsat for tyveri, som berør driften, kan alle aktiviteter blive lammet i en kortere eller længere periode, hvilket kan koste dyrt. Også detailforretninger er sårbare overfor tyveri, idet udstillingsvinduet både tiltrækker handlende og tyve. Vi sørger for effektivt værn mod svind, hærværk og ressourcespild både i og udenfor åbningstid. Og vi rådgiver naturligvis grundigt, så I får den helt rette løsning.

Landsdækkende virksomheder

De Blå Låsesmede sætter fokus på det stigende behov for færre leverandører hos landsdækkende virksomheder og større erhverv. Vi er repræsenteret med egne montøre i Østdanmark samt med samarbejdspartnere i Vestdanmark. Gennem vores netværk koordinerer vi vores services til landsdækkende virksomheder, projektbyggeri, ejendomme, større erhverv og offentlige institutioner, hvorved vi kan imødekomme vores storkunders ønske om færre leverandører.

Kontakt os allerede i dag på 70 26 22 66

Kontakt De Blå Låsesmede og få et gratis og uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af jeres erhverv. Vi har et stort arsenal af effektive og gennemtestede produkter såsom adgangskontrol, videoovervågning, tyverialarmpengeskabe og meget mere. I samarbejde finder vi den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris – for et trygt og effektivt arbejdsmiljø.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.