Dørautomatik


NÅR DØREN gør arbejdet

Hvis du har brug for at dine døre åbnes automatisk, f.eks. på steder hvor mange mennesker færdes dagligt, vil dørautomatik eller dørlukkere være den rette løsning til dig.

Med denne type løsning opnår du en smidig og holdbar løsning, hvor ønskede døre åbner og lukker sig automatisk.

Hos De Blå Låsesmede er vi specialister i dørautomatik, og vi har stor viden om dørautomatik og dørlukkere. Derfor kan vi skræddersy den helt rigtige løsning, der kan leve helt op til dine forventninger og budget.

Alle vores løsninger kommer fra førende leverandører på markedet, så du kan altid være helt sikker på, at de alle lever op til gældende regler.

STØRRE TILGÆNGELIGHED

Dørautomatik er velegnet til mange forskellige formål.

Med dørautomatik kan du bl.a. handicaptilpasse både private boliger og offentlige miljøer, så dørene gøres lette at betjene f.eks. ved hjælp af et tryk, en sensor eller anden teknik.

På denne måde kan du gøre hverdagen lettere for bevægelseshæmmede personer og skabe et lettilgængeligt og imødekommende miljø for alle.

Tilpassede LØSNINGER

Selvom man umiddelbart kan tro, at dørautomatik er en forholdsvis simpel indretning, er dette ikke tilfældet. Det kræver grundighed og en professionel tilgang at installere en effektiv løsning, der fungerer efter hensigten.

Det er vigtigt, at døren åbner på det rette tidspunkt og ikke lukker, før alle er kommet sikkert gennem den.

Du bør være opmærksom på, at dørautomatik typisk skal justeres nogle gange om året, idet døren kan ændre sig i takt med temperatur og luftfugtighed.

Vores låsesmede kan naturligvis hjælpe dig med disse justeringer.

SIKKERHEDSGODKENDTE LØSNINGER

Alle vores produkter lever naturligvis op til den af EU fastsatte EN16005 standard. Dette er din garanti for produkter, der er gennemtestede og overholder såvel myndigheders som forsikringsmæssige krav.

Den nye standard er gældende for alle CEN-lande herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Hvis din nuværende dørautomatik ikke lever op til EN16005, er det vigtigt, at du så hurtigt som muligt får efterset systemet.

Lad os efterse din dørautomatik og sørge for, at den overholder de gældende sikkerhedskrav.

Hvis dine eksisterende løsninger er utidssvarende eller umoderne, kan vi naturligvis sammensætte et tilbud, der passer til dine ønsker, både hvad angår design og funktionalitet, og samtidig sikre at gældende sikkerhedsregler overholdes.

Autoriseret installatør

Vi er autoriseret Ruko, Geze og Dorma forhandler og installatør. Det er din garanti for et professionelt, langtidsholdbart og pålideligt produkt.

Uanset om du har brug for en enkel og prisvenlig dørlukker eller avanceret dørautomatik, er du sikret professionel og dedikeret service.

Du kan læse mere om os her

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os på telefon 70 26 22 66 eller send en mail til info@deblaa.dk så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.