Danmarks sødeste låsesmed

Godt håndværk & ordentlig finish

Hos De Blå Låsesmede er godt håndværk og ordentlig finish en æressag. Vi lægger ikke alene vægt på at levere kvalitetsarbejde ned i mindste detalje, vi sørger også for ordentlig finish.

Derfor kan du altid være sikker på, at vores leverede ydelser er i orden, og at arbejdet bliver udført til aftalt tid og pris.

De Blå Låsesmede er grundlagt i 1993

Med mere end 25 år på bagen kender vi alt til vores fag, så uanset omfanget af din opgave kan vi hjælpe dig. Vi er højtuddannede specialister indenfor mekanisk og elektronisk sikring.

Vores ekspertise omfatter:

 • Låsesystemer og låsemontage
 • Sikringsgitre (faste gitre og rullegitre)
 • Pengeskabe
 • Dørautomatik
 • og den nyeste teknologi indenfor:
 • Alarmanlæg (tyv og brand)
 • Tågesikring
 • Adgangskontrol
 • Videoovervågning

Alt sammen monteret af teknikere, der er certificeret af Forsikring & Pension (tidl. SKAFOR).
“Vi sætter en ære i at efterlade et positivt indtryk hos vores kunder!”

Vi uddanner os løbende

For at holde os ajour med nyeste trends og teknikker videreuddanner vi os løbende, ligesom vi deltager i kurser og workshops. Derfor kan vi altid rådgive dig grundigt samt præsentere alle tilgængelige muligheder, så du ender op med en sikringsløsning, der passer perfekt til dit behov.

Dedikerede sikringsteknikere

Uanset om det er en mindre opgave, du har brug for at få løst, eller et større sikringsprojekt, kan du være sikker på, vi prioriterer dig højt.

Vores sikringsteknikere er alle ærekære og leverer udelukkende kvalitetsarbejde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, ligesom de produkter vi leverer, alle er kvalitetsprodukter fra professionelle grossister.

Kontakt os

Har du brug for et professionelt sikringstjek af din virksomhed, et uforpligtende tilbud på låse til din bolig, har du spørgsmål eller blot brug for en samtale med en sikringstekniker, sidder vi klar ved telefonerne.

Kontakt os nu på 70 26 22 66 – og lad vores erfaring komme dig eller din virksomhed til gavn.

  SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.