Privat

Beskyt dit hjem mod ubudne gæster

Politiets indbrudsstatistik vidner om et stigende antal indbrud i private hjem. Indbruddene sker ofte i dagtimerne, mens familien er på arbejde og i skole. Heldigvis kan du nemt øge sikkerheds-niveauet og dermed mindske risikoen for ubudne gæster. Lad De Blå Låsesmede gennemse din bolig og give et professionelt bud på effektive og prisvenlige forbedringer af sikkerheden.

Produkter

Sikringsforanstaltninger som mekanisk sikring, privatalarm, dørtelefoni, tv-overvågning og præventiv skiltning i hjemmets indgangspartier er alle med til at skabe trygge rammer for dig og din familie – hele døgnet. De Blå Låsesmede leverer og monterer førsteklasses produkter fra førende producenter, i henhold til gældende F&P regler – din garanti for et professionelt resultat.

Tænk som en tyv

Hos De Blå Låsesmede er vi specialister i tyverisikring af private hjem. Vores veluddannede og erfarne låsesmede er trænet i at tænke som en tyv for at lokalisere eventuelle svagheder i en bygnings sikkerhed. Dermed ved vi nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind for at øge beskyttelsen mest muligt for færrest mulige udgifter.

Sikringstjek

Forebyg indbrud i hjemmet – kontakt De Blå Låsesmede og få et gratis tilbud på en sikringspakke, der dækker dit sikringsbehov. Vi tilbyder uforpligtende sikringstjek af din ejendom, og udarbejder et tilbud, som matcher dine ønsker.

Kontakt De Blå Låsesmede på telefon 70 26 22 66 og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.