Tyverialarmer

Mange tyverialarmer på markedet

Hvis du skal ud og investere i en tyverialarm til dit firma eller din bolig, vil du hurtigt erfare, at mulighederne er uanede, og at markedet kan være svært at gennemskue, hvis man har begrænset eller ingen viden om emnet.

Når du skal købe tyverialarm, er der mange ting, du bør overveje, inden du træffer det endelige valg.

Skal din tyverialarm være trådløs, skal den overvåges af en alarmcentral, eller er der specielle forhold, der kræver specielle funktionaliteter?

Ud over de mange forskellige tekniske funktioner, der kan spille en rolle i forhold til netop dit behov, bør du også være opmærksom på, hvordan priserne er skruet sammen.

Køb eller leasing af tyverialarm

Mange mennesker vælger en alarmløsning hos de store alarmudbydere fordi de, med denne type løsning, ikke behøver betale det fulde beløb for alarmen med det samme men kan ”afdrage” tyverialarmen med et fast månedligt beløb, der så skal betales, så længe man anvender tyverialarmen. Man kan så at sige sige, at man leaser sit alarmsystem.

I de fleste tilfælde er denne type alarmløsning, en dyr løsning på den lange bane, i forhold til at købe en alarm, som man betaler en gang for alle, for fremadrettet at slippe for månedlige udgifter.

Står du og skal sikre din virksomhed, kan det være helt andre ting, du bør have fokus på. Skal tyverialarmen kunne tale sammen med eksisterende adgangskontrol, skal der være døgnbemandet overvågning eller har du måske blot behov for en af de gængse modeller på markedet?

Erfaren og professionel aktør

Hos De Blå Låsesmede har vi mange års erfaring indenfor tyverialarmer.

Vi sælger, installerer og servicerer markedets førende tyverialarmer og sikrer dig høj service, så du kan føle dig tryg hele tiden.

Når vi skal rådgive dig indenfor køb af tyverialarm, indleder vi altid med at spørge grundigt ind til det konkrete behov, hvorefter vi præsenterer dig for de mest velegnede tyverialarmer. Vi fortæller dig om produkternes styrker og svagheder, så du er ordentlig klædt på til at træffe det helt rigtige valg.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om køb af tyverialarm, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 22 66.

SEND EN BESKED OG VI RINGER HURTIGT TIL DIG

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Test af modal vindue

 

Test

 

test