iLOQ

Kabel- og strømfrit låsesystem

iLOQ er førende leverandør indenfor digitale sikkerhedsløsninger, og da alle løsningerne er internetbaserede, er systemerne bæredygtige og skånsomme for miljøet.

Systemerne findes i 3 kategorier:
s10 – nøglebaserede låseløsninger, s50 – mobilløsninger og s10+ – Online adgangskontrol.

iLOQ S10 er revolutionerende indenfor elektroniske låsesystemer, idet de digitale cylindere fungerer uden brug af kabler og batterier. Den nødvendige strøm, der skal bruges til at starte elektronikken op, genereres ved indsættelse af nøglen i låsen.

På denne måde tilbydes lettere og mere sikker administration, end du opnår med et traditionelt låsesystem, da du med iLOQ systemet kan oprette og slette mistede nøgler væsentligt billigere end med et traditionelt adgangskontrolsystem.

iLOQ den flexible sikkerhedsløsning

De begrænsninger, der typisk findes i et traditionelt mekanisk låsesystem, undgår du med iLOQs helt unikke elektromekaniske lås. Systemet er nemt at håndtere og administrere, og tilsvarende fleksible systemtilpasningsmuligheder findes ikke i traditionelle nøglesystemer. Endvidere kan det unikke system skræddersyes, så det passer perfekt til individuelle behov.

Ingen dyre kabler

iLOQ S10 er et revolutionerende elektronisk låsesystem, der fungerer uden at tilslutte strøm. Du kan dermed spares penge til dyre kabeltræk og vedligeholdelsesomkostninger til årligt batteriskifte. Systemet er opbygget af avancerede låsecylindre uden strømforsyning. Strømmen, der skal bruges til at opstarte elektronikken i cylinderen, genereres når du indfører nøglen i låsecylinderen.

Billig i vedligeholdelse og administration

Da der hverken skal bruges ledninger eller batterier, er vedligeholdelsesomkostningerne lave, samtidig med systemet er mere miljøvenligt end blandt tilsvarende produkter på markedet.

Låsesystemet iLOQ S10 er en internetbaseret løsning, hvilket gør administration af låsesystemet sikker og lettilgængelig. Opbevaring af program- og nøgledata er ikke lokal på egen server men er sikret på iLOQs netværk, og med denne metode forebygges mistede data i tilfælde af brand, indbrud eller systemnedgang. Der kan endvidere installeres clientsoftware på alle computere, så længe de har internetadgang. iLOQ S10 er udviklet til brugere med behov for høj sikkerhed og fleksibel administration af adgangsrettigheder.

Kontakt os

Hos De Blå Låse har vi stor erfaring med iLOQ produkter, og du er altid velkommen til at kontakte os på 7026 2266, så vi kan rådgive dig i, hvilken iLOQ løsning der er mest velegnet til dit behov.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.