Oplukning

Vi kører over hele Nordsjælland.

De fleste har nok prøvet at smække sig ude, og har man ikke en reservenøgle placeret hos en nabo eller et sikkert sted, kan det være nødvendigt at bestille oplukning hos en låsesmed.

Hos De Blå Låsesmede kører vores biler rundt over hele Nordsjælland hele døgnet, og du kan derfor som regel altid forvente, at låsesmeden møder op hos dig, kort efter din henvendelse.

Du kan også få testet dine nuværende låse.

Låsesmeden sørger for oplukning af din bolig og skulle du ønske det, kan han ved samme lejlighed gennemgå dine låse med henblik på at vurdere, om de er tidssvarende og sikre.

De låsesmede vi benytter til opluknings- og låseopgaver er alle veluddannede og kompetente. De efteruddannes løbende, og er derfor altid opdateret indenfor nyeste teknikker. De har naturligvis alle ren straffeattest og er omhyggelige og ærekære omkring deres arbejde.

Ring til os på 7026 2266 og vi sørger for hurtig oplukning af din bolig.

Kvalitetsprodukter fra professionelle aktører

Alle de komponenter vi bruger i dagligdagen, kommer fra førende aktører som fx AssaAbloy m. fl.
Det betyder at de løsninger, vi tilbyder, er langtidsholdbare og slidstærke.

Rimelige priser

Du bliver ikke ruineret, hvis du bestiller en oplukning hos os. Alle vores priser er rimelige, uden vi går på kompromis med vores høje service. Og vi optimerer vores arbejdsgange, hvilket betyder, vi har vores rullende værksted med. derfor kan vi som regel løse alle udfordringer, der måtte komme, på stedet.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.