Pengeskabe

Beskyt vigtige effekter med et pengeskab

Hvis du gerne vil beskytte virksomhedens dokumentation, værdigenstande eller andre følsomme oplysninger mod at lande i de forkerte hænder, er et en god idé at anskaffe et pengeskab. Pengeskabe findes i forskellige varianter, designet til forskellige behov. Det kan være svært at gennemskue hvilket skab, der er mest velegnet, men vi rådgiver dig grundigt.

Forskellige typer pengeskabe

Pengeskabe er den overordnede betegnelse for en række forskellige opbevaringsskabe. Betegnelsen dækker bl.a. over værdiskabe, dokumentskabe, sikkerhedsskabe og serverskabe. Alle skabe er designet med henblik på at beskytte indholdet mod forskellige udefrakommende faktorer så som ildebrand eller tyveri.

Serverskabe

Pengeskabe fås i mange forskellige typer, modeller og størrelser, der hver især indeholder forskellige funktionsmuligheder. Nogle pengeskabe aflåses med nøgler, mens andre betjenes med kodelås. Der findes også forskellige klassificeringer, fx er serverskabe tyveriklassificerede og yder derfor rigtig god indbrudssikring. Da denne type skabe også er designet til at kunne ventilere, kan serverne stadig driftes, selvom de er lukket inde i serverskabet.

Brandklassificerede dokumentskabe

Opbevarer din virksomhed fortrolige oplysninger eller andre former for vigtig dokumentation, der ikke må havne i de forkerte hænder, samtidig med det er vigtigt, de ikke bliver ødelagt i tilfælde af brand, er et brandklassificeret dokumentskab velegnet til beskyttelse. Med denne type skab vanskeliggør du også adgang i tilfælde af indbrud.

Sikkerhedsskabe

Sikkerhedsskabe kan anvendes til mange forskellige formål herunder bl.a. opbevaring af våben, fortrolige dokumenter, bærbare computere og lignende. Sikkerhedsskabe har dirkefri nøglelåse eller godkendte elektroniske låse, og de har ofte også ofte termisk sikring. Denne type skabe kan suppleres med indsatser til bærbare computere og hængemapperammer. Indretningen er designet, så der er mange muligheder for at kombinere forskellige former for tilbehør.

Vi rådgiver dig grundigt

Hvis du ikke har erfaring med de forskellige typer pengeskabe, kan det være vanskeligt at vurdere hvilket pengeskab, der er mest velegnet til dit behov. Hos De Blå Låse spørger vi indgående ind til dit konkrete behov og rådgiver dig efterfølgende grundigt. Derfor kan du være sikker på at træffe det helt rigtige valg – første gang.

Vi har mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med de forskellige typer pengeskabe og har samtidig stort kendskab til de mange modeller på markedet. Derfor kan vi altid finde lige præcis det pengeskab, du vil få mest glæde af.

Kontakt os

Skal du bruge et pengeskab, kan vi hjælpe. Ring til os på 70 26 22 66 eller sendt os en mail her, så finder vi sammen de helt rette skab til dig.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.