Tågesikring

Tågesikring – et effektivt middel mod indbrud i virksomheden

Et af markedets mest effektive midler mod tyveri og indbrud er tågesikring, og det er der en simpel forklaring på. De fleste tab sker indenfor de første minutter af et indbrud, da indbrudstyvene som regel har travlt. Med anvendelse af tågesikring bliver området ved indbrud i løbet af ganske få sekunder fyldt med en uigennemsigtig tåge. Da tyvene ikke længere har nogen sigtbarhed, tvinges de derved til at opgive indbruddet. Et tågesikringsanlæg er derudover med til at begrænse skaderne ved indbrud, derfor kan det daglige arbejde normalt hurtig genoptages efter et indbrudsforsøg, hvor der er anvendt tågesikring.

Gør tilgængeligheden til virksomhedens værdier sværere

Selv sofistikerede alarmsystemer kan komme til kort over for insisterende indbrudstyve, men sikrer du dig med tågesikring, skal der mere end blot selve indbruddet til for at få adgang til din virksomheds værdier.

Almindelige sikkerhedsforanstaltninger, som fx professionelle låse og alarmer, er præventivt, men erfarne tyve evner i nogle tilfælde bryde ind trods omfattende tyverisikring. Det er i tilfælde som disse, at tågesikring kan være altafgørende for, om indbrudstyvene får held med at finde frem til værdigenstandene.

Tågevæsken er på ingen måde skadelig for personer eller værdigenstande og kan kombineres med DNA-sikring, så evt. stjålne værdigenstande kan spores.

Tågesikring til private

Tågesikring er allerede en fast bestanddel i sikringen af kontormiljøer, detailforretninger, varelagre, tankstationer m.fl. Men i løbet af de senere år har privatmarkedet efterspurgt denne sikringsløsning i en variant tilpasset private hjem.

Hos De Blå Låsesmede kan vi naturligvis også hjælpe med tågesikring til din private bolig.

Tågekanoner er ekstremt kraftige og dækker nemt lokaler på 50-60 m2. Kanonen har en eksplosiv affyring der varer ca. et minut. Tågens hængetid på op til en time sikrer alle værdier i rummet og indenfor dette tidsrum burde vægter eller politi være nået frem.

Vi kommer gerne ud og besigtiger din bolig, for efterfølgende at kunne levere et løsningsforslag, der passer perfekt til dit behov.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere eller bestil tid til besøg af en sikringstekniker på 70 26 22 66.

Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.