Låsesystemer

Uanset om du vælger at benytte mekaniske eller elektroniske låse øges sikkerheden markant ved opgradering til et låsesystem. Og vælger du at erhverve et samlet låsesystem, er det også fortid med store nøglebundter, der tynger i lommen.

Med et låsesystem har du fuld kontrol over, hvem der skal have adgang til de forskellige præmisser i ejendommen, virksomheden eller på uddannelsesstedet.

Høj sikkerhed

Der er mange fordele ved at skifte over til et låsesystem. Med et kopibeskyttet låsesystem sikrer du dig mod ulovlig kopiering af nøgler, i tilfælde af de skulle falde i hænderne på de forkerte mennesker eller hvis en nøgle mistes.

Med et patenteret låsesystem har du fuld kontrol med nøglekontrol og -kopiering, idet kopiering ikke er tilladt uden tilladelse fra patentindehaveren. Dette vanskeliggør adgang til din ejendom eller firma for uvedkommende.

Systemer med kopibeskyttede nøgler er således både fleksible, sikre og økonomisk tilgængelige. Når du anvender samme nøgle til samtlige døre holder du udgifterne nede, og får samtidig en fleksibel løsning med høj sikkerhed.

Låsene er godkendte af forsikringsselskaberne og kan anvendes både inden- og udendørs.

Vi rådgiver dig

Hos De Blå Låsesmede ved vi, at det er altafgørende at finde et funktionelt og sikkert låsesystem til ejendomme og virksomheder, og vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative låsesystemer, der både øger sikkerheden og komforten i det daglige.

Kontakt os, så fortæller vi mere om de forskellige former for låsesystemer, og om hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit miljø.

SEND EN BESKED OG VI RINGER HURTIGT TIL DIG

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Test af modal vindue

 

Test

 

test