Låsesystemer

Mekaniske og elektroniske låsesystemer

Uanset om du vælger at benytte mekaniske eller elektroniske låse øges sikkerheden markant ved opgradering til et låsesystem. Og vælger du at erhverve et samlet låsesystem, er det også fortid med store nøglebundter, der tynger i lommen.

Med et låsesystem har du fuld kontrol over, hvem der skal have adgang til de forskellige præmisser i ejendommen, virksomheden eller på uddannelsesstedet. Forskellige niveauer af adgang til forskellige mennesker.

Høj sikkerhed

Der er mange fordele ved at skifte over til et låsesystem. Med et kopibeskyttet låsesystem sikrer du dig mod ulovlig kopiering af nøgler, i tilfælde af de skulle falde i hænderne på de forkerte mennesker, eller hvis en nøgle mistes.

Med et patenteret låsesystem har du fuld kontrol med nøglekontrol og -kopiering, idet kopiering ikke er tilladt uden tilladelse fra patentindehaveren. Dette vanskeliggør adgang til din ejendom eller firma for uvedkommende.

Systemer med kopibeskyttede nøgler er således både fleksible, sikre og økonomisk tilgængelige. Når du anvender samme nøgle til samtlige døre, holder du udgifterne nede, og får samtidig en fleksibel løsning med høj sikkerhed.

Låsene er godkendte af forsikringsselskaberne, og de kan anvendes både inden- og udendørs.

Vi rådgiver dig grundigt

Hos De Blå Låsesmede ved vi, at det er altafgørende at finde et funktionelt og sikkert låsesystem til ejendomme og virksomheder, og vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative låsesystemer, der både øger sikkerheden og komforten i det daglige.

Kontakt os, så fortæller vi mere om de forskellige former for låsesystemer, og om hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dit miljø.

Vi uddanner os løbende

Vores låsesmede har mange års erfaring og med mere end 25 år på bagen, er vi garant for godt håndværk og ordentlig finish. For at holde os opdateret med tidens trends og teknikker, uddanner vi løbende alle vores låsesmede, så de er ordentlig klædt på til at levere førsteklasses rådgivning og service. Du kan læse mere om os her

Kontakt os

Kontakt os på telefon 70 26 22 66, så hjælper vi dig med at finde det perfekte låsesystem til dig. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.