Videoovervågning forebygger indbrud

Videoovervågning anvendes i dag i højere grad end tidligere for at forebygge indbrud, og siden den nye videoovervågningslov trådte i kraft, er det blevet nemmere at få tilladelse til at installere videoovervågning.

Ønsker du at beskytte din virksomhed eller ejendom mod kriminalitet er videoovervågning en god måde at gøre det på. En forudsætning for at opnå tilladelse til at opsætte videoovervågning er dog, at dette gøres med ovenstående for øje.

Høj billedekvalitet

I de senere år, er udviklingen indenfor videoovervågning/CCTV gået stærkt. Takket være nye digitale teknikker er de forskellige løsninger nu mere fleksible og billedkvaliteten højere, samtidig med at priserne på produkterne er faldet. Dette, sammenholdt med en mere lempelig lovgivning på området, bevirker at især flere virksomheder inkluderer videoovervågning som en del af den samlede sikkerhedsløsning.

Overvejelser inden anskaffelse af videoovervågning

Hvis du overvejer at anvende videoovervågning i din virksomhed eller ejendom, er der nogle ting, du med fordel kan overveje.

Det er vigtigt at tilgodese etik samt den personlige integritet, samtidig med du overvejer hvor kameraerne skal monteres. Det er også vigtigt at overveje, hvorledes du vil opbevare optagelser fra kameraerne, så de ikke ender i hænderne på uvedkommende.

Og skal videoovervågningen skal være effektiv, er det vigtigt, at den kombineres med andre kriminalitetsforebyggende tiltag som fx tyverialarm eller låsesystemer.

Videoovervågning til forskellige miljøer og formål

Videoovervågning er velegnet til erhverv som fx butikker, kontorer, skoler og industri, men også til private formål kan videoovervågning være anvendelig. Er du i tvivl om, om videoovervågning er velegnet til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring med videoovervågning og med indgående kendskab til markedet og de forskellige muligheder, kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige sikringsløsning.

Kontakt os

Ønsker du en uforpligtende samtale, et tilbud eller et besøg er du velkommen til at kontakte os på 70 26 22 66. Du kan også sende os en mail her.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.