Gå efter DLF-logoet

DLF-logoet viser nemlig at låsesmeden er medlem af Dansk Låsesmede Forening, og dermed lever op til foreningens krav. For det første har en ren straffeattest. Dernæst skal han gennemgå et omfattende kursusprogram, bestå en række prøver og løbende opdatere sin faglige ekspertise på sikringsområdet. Som medlem af DLF kan låsesmeden fremvise et særligt DLF legitimationskort, ligesom han er med i DLF’s garantiordning.

Et medlemskab af DLF vidner om låsesmedens faglige kompetence som leverandør af nøgler og låsesystemer. Men ikke nok med det. Som DLF-medlem kan låsesmeden tilbyde skræddersyede specialløsninger, der også omfatter dørlukkere, tyverialarmer, værdiskabe, gitterværk, adgangskontrol m.v.

Som kunde hos en DLF-låsesmed har De sikkerhed for flere ting: At låsesmedens faglige kvalifikationer er i orden, at han har en ren straffeattest og altid kan legitimere sig. Ydermere kan De gratis få vurderet en klage af Dansk Låsesmede Forenings Klagenævn, hvis De mod forventning ikke er tilfreds med det udførte arbejde.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.